Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Söğütlü Ortaokulu

Telefon : (537) 965-8566
Belgegeçer : (0__) ___-____
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sogutlu-ortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SÖĞÜTLÜ KÖYÜ SÖĞÜTLÜ KÜME EVLERİ NO: 93 BULANIK / MUŞ
VİZYON : Öğrenme ortamları iyi hazırlanmış, eğitim ve öğretimi temel ihtiyaç kabul eden, tüm öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeye çalışan, her gün var olanın üzerine koyan bir eğitim yuvası olmak
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin iyi bir öğrenme ortamında eğitim ve öğrenmelerini sağlamak, onların ilgilerini, yeteneklerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek; bilgili, becerili, kendine güvenen, doğru kararlar verebilen ve problemleri ile baş edebilen birey haline getirebilmek.
BAŞARILAR : Atletizm Satranç Şiir yarışması

Öğretmen :8
Öğrenci :84
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 08:30-14:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Merkezi sistem kalorifer
Servis : 08:30-14:50
Ulaşım : Köy servisleri ile ulaşım yapılabildiği gibi okul öğretmenlerinin özel olarak tuttuğu servis dahi mevcuttur. Bulanık ilçe merkerzine yaklaşık 14-15 km uzaklıkta olup 12 dk sürmektedir. Servisimiz yeni olup klimalıdır.
Yerleşim Yeri : Söğütlü köyü Bulanık´ın kadim köylerinden birisidir. Isınma sorunumuz yoktur. Peteklerimiz okulumuzu yeterince ısıtmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Muş ili merkezine 105 km , Bulanık ilçe merkezine ise 14-15 km uzaklıktadır. Muş ilinin şartları bakımından en iyi ilçesidir.
Kontenjan Bilgileri : Ortaokul kısmında 4 sınıf bulunmaktadır. Ort sınıf mevcudu 18-20 aralığındadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Köy okulları arasında şartları bakımından en iyi olan okullardan biridir. Okulumuz yeni sayılıp genç öğretmen kadrosuna sahiptir. İlk okul ve ortaokul tek binadadır. Gözde okullardan biridir.
Yazdır :